En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı tuzakırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere bir numara yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate düzenınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 trup tenha kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın saksılangıcından itibaren geçen 3 dakikalık müddet içre olay yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Tekrar yalnızca 6 dakikalık kesik bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla strüktürların ciğerindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olur. En hayır alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi ya da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Bunun sinein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine oranlı olarak belirlenen yerlere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara intikalini çelmek veya olabilir olduğu denli geciktirmektir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın bapları üzere çatı emniyetliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik Yangın Çıkış Kapısı veya betonarme kadar dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda güvenliği peylemek midein lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı dizayn üste elementlere karşı sahabet sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page